Henkilökunta

Tina

It’s Me Tina studion sielu, punainen puuma.

Välillä raskaallakin huumorilla varustettu mutta osaa lukea tilanteen. Subrina Professional tuotesarjan maahantuoja, toimin myös suomen pääkouluttajana, rakastan hiusten värjäämistä.

Tällä hetkelllä vaikutan Espanjan lämmössä.

Suvi

Valmistuin 2010 Helpa:sta parturi-kampaajaksi. Välivuosien jälkeen 2017 palasin alalle. Välivuosina ylläpidin ja kehitin taitojani erilaisissa kuvauksissa, tapahtumissa tekemällä meikkejä ja kampauksia. Työskentelin muutaman vuoden Madisson Beauty kampaamossa ja nyt liityin Punaisen Puuman riveihin. Yleensä tarinaa kyllä riittää, mutta jos haluaa vain nauttia palveluista ja rentoutua, niin osaan olla myös hiljaakin (jos sitä pyydät). Osaan ottaa hyvin huomioon perheen pienet kuin myös vanhemmatkin asiakkaat. Jokainen asiakas on minulle oma yksilö. Jos et itse osaa päättää tai haluat kokeilla jotain aivan uutta, niin minulla riittää ideoita uuteen lookkiin.

Meikkaukset, parturi- kampaamo sekä sokerointi palvelut ammattitaidolla. Tärkeintä minulle on se, että sinä lähdet luotani tyytyväisenä.

Nazu Alias ”Napero

Liikkeessä oleilee myös pääsääntöisesti meidän metsästävä salonkikoira Nazu. Kaikkien kaveri ja kaikessa mukana hieman erilainen saksanseisoja tyttö.