Erikoispalvelut

KERATIINI-hoito

 

Keratiinihoito on suunniteltu erittäin vaurioituneille ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille. Sisältää merkittävän määrän keratiinia, joka muuttaa hiuksesi vahvoiksi, joustaviksi ja terveemmiksi.

Keratin -linjan tärkeimmät ainesosat ovat:

KERATIINI – Rakentaa sidoksia hiuskuituun ja auttaa korjaamaan hiusrakennetta värjäysprosessin jälkeen.

VEHNÄPROTEIINI – Parantaa hiuskuitujen kestävyyttä ja auttaa pitämään hiukset elastisina säätämällä hiusten kosteustasapainoa.

SHEAVOI – on vahva antioksidantti, joka auttaa pitämään hiusten kosteustasapainon normaalina.

PANTENOLI – Kutsutaan myös pro-vitamiini B5, se houkuttelee vettä itseensä ja pitää kosteuden itsessään. Kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa jättäen hiukset vahvoiksi ja terveiksi.

Lisäpalveluna salongissa:  25€ /kerta

 

 

DETOX -hoito

🤎 Detox -kuorinta on suunniteltu hiuspohjan hoitoon, joka eliminoi vanhat ihosolut ja antaa uusien tulla esiin. Poistaa kuivan ihon ja kuolleiden solujen kerrokset, stimuloi verenkiertoa, mikä auttaa hiuksia kasvamaan terveempänä.

🤎 Erittäin hellä shampoo, joka puhdistaa, kosteuttaa ja antaa hiuspohjalle hellävaraista helpotusta. Paras lopputulos, kun käytetään yhdessä Detox Scalp Scrubin kanssa.

🤎 Kevyt kosteuttava naamio, joka ravitsee hiuksia, palauttaa kosteuden ja luo pehmeät hiukset latistamatta niitä. Antaa voimaa ja hiuksille kiiltävän ja sileän loiston. Estää myös pörrööntymistä ja helpottaa harjaamista.

Lisäpalveluna salongissa:  25€ /kerta


ANTI-HAIR LOSS -hoito

Tätä hoitoa kannattaa kokeilla jos sinulla on merkkejä vähenevistä ja ohenevista hiuksista.

 

Hiustenlähtöä estävä shampoo vähentää tehokkaasti liiallista hiustenlähtöä, vahvistaa hiuksia ja antaa hiustupelle lisäenergiaa kasvua varten. Parantaa verenkiertoa hiuspohjassa ja stimuloi kasvua.

 

Massage Lotion virkistää hellästi hiuspohjaa, elvyttää hiuksia ja stimuloi hiusten kasvua. Lotion parantaa

verenkiertoa, mikä edistää hiusten kasvua.

 

Hiustenlähtöä vastaan tarkoitetut tipat vähentävät tehokkaasti liiallista hiusten ohenemista, heikentymistä ja hiustenlähtöä. Tipat stimuloivat verenkiertoa, mikä vaikuttaa positiivisesti kasvuun.

Lisäpalveluna salongissa:  25€ /kerta