Henkilökunta

Tina

It’s Me Tina studion sielu, punainen puuma. Välillä raskaallakin huumorilla varustettu mutta osaa lukea tilanteen. Subrina Professional tuotesarjan maahantuoja, toimin myös suomen pääkouluttajana, rakastan hiusten värjäämistä. Kahta kertaa et samaa minun penkistä saa, uudistu ja nauti. Ystäväsi varmasti huomaavat, että olet käynyt kampaajalla. Suunnitellaan uusi värisi joko yhdessä tai anna minulle vapaat kädet jos uskallat. Olen liikkeessä osittain ja muulla ajalla teen myyntiedustajan, kouluttajan töitä sekä opiskelen parturi-kampaajan Mestarin tutkintoa joka valmistuu keväällä 2020.

Suvi

Valmistuin 2010 Helpa:sta parturi-kampaajaksi. Välivuosien jälkeen 2017 palasin alalle. Välivuosina ylläpidin ja kehittelin taitojani erilaisissa kuvauksissa, tapahtumissä tekemällä meikkejä ja kampauksia. Työskentelin muutaman vuoden Madisson Beauty kampaamossa ja nyt liityin Punaisen Puuman riveihin. Yleensä tarinaa kyllä riittää, mutta jos haluaa vain nauttia palveluista ja rentoutua, niin osaan olla myös hiljaakin. Osaan ottaa hyvin huomioon perheen pienet kuin myös vanhemmatkin asiakkaat. Jokainen asiakas on minulle oma yksilö. Jos et itse osaa päättää tai haluat kokeilla jotain aivan uutta, niin minulla riittää ideoita uuteen lookkiin. Meikkaukset, parturi- kampaamo sekä sokerointi palvelut ammattitaidolla. Tärkeintä minulle on se, että asiakas lähtee luotani tyytyväisenä.

Nazu Alias ”Napero

Liikkeessä on myös pääsääntöisesti metsästävä salonkikoira Nazu. Kaikkien kaveri ja kaikessa mukana hieman erinlainen saksanseisoja tyttö.